Jultröjan som var rätt men blev fel

Jag är på julfest och bär en tröja med paljetter över magen. De små cirklarna är vändbara och skiftar mellan Ho-ho-ho och Yo-yo-yo beroende på hur man drar med handen. Det är ett gångbart partytrick som imponerar på de flesta, fram till de frågar var tröjan är köpt, och jag förklarar att min tjej skaffade den åt mig, från H&M. Jag vet att jag inte borde avslöja de här sakerna. Det är inte rätt att vara en man som får kläder köpta till sig (dessutom från en butik som är allmänt tillgänglig) (vem som helst kan ju köpa en tröja därifrån) (vem vill vara vem som helst?). Det är pinsamt. Men jag är inte rätt och dessutom van vid att vara pinsam.

6 reaktioner till “Jultröjan som var rätt men blev fel

  1. Tröjan och du gjorde succé! Berätta det för tjejen. Vi gör oss alla bäst i samverkan för ingen människa är en ö.

    1. Tack M (?) för kommentaren! Jag ska vara glad att jag hade tröjan istället för att baktala den så här. Vill påpeka att den här bloggen handlar mycket om enskildheter som jag uppförstorar maximalt, så det kan ibland verka värre än det var i verkligheten, även om det var globalt utifrån en hyperlokal skala, eller hur jag nu ska förklara det. 🙂

      1. Ok, men läs lite John Donne! En diktare som också kunde konsten att ställa saker och ting på sin spets.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.