Bli sedd av Wayne’s coffee

Inne på Wayne’s coffee, mitt extrakontor i perioder. Jag behöver den här neutrala städade platsen för att få saker gjorda. Andra digitala nomader vänder sig till murriga trånga kafémiljöer – jag väljer sterila och glesa. Tänk flygplats.
    I kön funderar jag på om de ska tycka att jag snyltar som inte bara beställer en liten kaffe, utan också betalar med Wayneskortet? Det är påfyllt på Götgatsbacken vilket kan betyda att de inte ens får de 26:10 kronor som kaffet nu kostar? Går de back på mig vid varje besök? Det här orsakar ett dåligt samvete för jag vet hur de sliter med att få rörelsen att gå runt, eller i varje fall utgår jag från att det är ett slit, eftersom det är ont om besökare, även om de blivit något fler på senare tid. Men tjejen i kassan, som är ihop med killen i kassan (han verkar inte vara inne den här morgonen), utbrister bara uppskattande: ”Det var länge sen”. Jag är sedd. På Wayne’s coffee. På mitt Wayne’s coffee.
    (Under tiden jag upplever dessa känslor börjar jag yra om att jag arbetar på ett kontor och att jag inte är otrogen med andra kaféer men det är bara för snurrigt för att skriva om).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.